• Yigit ******
    Hocam merhabalar ben sürekli dilimle dişlerimi kontrol ediyorum arkadaşlarımla yakın mesafeden konuşamıyorum agızım sanki hep kokuyormus gibi halbuki kokmuyor fircaliyorum sürekli bu düşünceden nasıl kurtulabilirim kız arkadaş bile edinemiyorum sosyal hayatım 0 artık o kadar ilerlediki bu durum agizimin tadi bile bozulmaya basladi sanki dilim kendi kendini cekiyor (Kaygı Bozukluğu Kategorisi)
    merhaba. detaylı değerlendirebilmemiz için benden seans alabilirsiniz. sevgiler (2022-08-07 15:35:34)
  • Sevği ******
    Merhaba, ben 4 yıldır evliyim 2 yıl önce ilk çocuğuma hamile kaldığımda eşim farklı kişilerle uygulamalar üzerinden konuşmaya başladı. Bi süre ara verse de sürekli tekrar eden Bi durum haline geldi bu. birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyor. Beni seviyor sevdiğini biliyorum ama bu ihtiyacın sebebini bir türlü anlayamıyorum. 2 yıldır öfke kontrolü sorunu yaşıyorum eşime ve bana ne onerirsiniz (Aile içi problemler Kategorisi)
    Merhaba. Detaylı değerlendirme ve sorun çözümü için takvimimden seans alabilirsiniz. sevgiler. (2022-08-07 15:38:55)
  • Mehmet ******
    Merhaba, annem 5 yılı geçmiş bir şekilde rahatsızlıkları devam etmektedir,3-4 doktora gitmemize rağmen ilaçlar kullanmasına rağmen hiçbir şekilde düzelme olmadı ,hiç bişey yapmıyor ve yapmak istemiyor. yani yaşayan bir ölü gibi hayatını devam ettiriyor. Son zamanlarda bel fıtığı problemi yaşadı ve ameliyat oldu . Ameliyat başarılı geçmesine rağmen idrarını tutamıyor ve yürümek bile istemiyor tutunarak yürüyor. Neden duş almak istemediğini sorduğumuz da bana duş almam için izin vermiyorlar gibi şeyler söyleme başladı . (Depresyon Kategorisi)
    Merhaba konuyla ilgili annenizi öncelikle psikiyatriste götürmenizi öneririm. Diğer taraftan dilerseniz sitemiz üzerinden bir klinik psikolog arkadaşımızla süreci daha detaylı değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. (2022-08-03 18:01:37)
  • Ayşegül ******
    Eşim i her durumda kiskaniyorum. Sürekli kafamda kıskançlık duygusu var. Herkesten kıskanıyorum. Ve buna engel olamıyorum bu da ilişkimizi yipratiyor yardımcı olur musunuz (Evlilik Problemleri Kategorisi)
    Merhaba, kıskançlık kişinin ilişkisine dair hissetmiş olduğu tehdit ve tehlike durumlarında ortaya çıkar. Çünkü ilişkisine bir zarar gelmesini istemez. Ancak kıskaçlık durumlarının ortaya çıktığı durumlar ilişki için tehdit yaratmayan durumlar olabilir. Bu duygu ortaya çıktığında kişi olumsuz bir şekilde baş etmeye çalışır. Literatüre baktığımızda kıskançlık tepkisinin altında yatan sebebin "bağlanma boyutları" olduğu görülmektedir. Kişi ilişkisinde bir şeylerin yolunda gitmediğini düşündüğünde kıskançlık tetiklenir, duygusal, bilişsel ve davranışlar tepki gösterir, ardından ise yetersizlik ve kaybetme endişesiyle kıskançlık sergiler. Sizi rahatsız eden kıskançlığı ele almak için bağlanma örüntülerinizi de gözden geçirmek gerekecektir. Dilerseniz seans oluşturabilir ve kıskançlık duygunuza sebep olan durumları detaylı şekilde ele alabiliriz. Sağlıklı günler dilerim. (2022-08-03 17:56:15)
  • Çiçek ******
    Takıntılarım ve kaygılarim (Takıntılarım Var Kategorisi)
    merhaba takıntı ve kaygı için ne soruyorsunuz? (2022-08-04 16:38:26)
  • Kübra ******
    YAKLAŞIK1 SENEDİR EŞİME GÜVENMİYORUM YAPTIĞI HERŞEYDE BİRŞEY ARIYORUM VE COK RAHATSIZIM BU DURUMDAN BENİ KANDIRIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM DAHA YENİ EVLENDİK VE HERGÜN KAVGA EDİYORUZ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM (Evlilik Problemleri Kategorisi)
    Merhaba, güvensizlik kişinin geçmiş yaşam örüntüleriyle ortaya çıkar. Buna bazen çocukluk yaşantıları bazen ise ilişki dinamikleri sebep olabilir. Sizin eşinize dair güvensizliğiniz nasıl ortaya çıktı, nasıl başladı? Önceki ilişkilerinizde nasıl güveniyordunuz? Yeni evlendiğinizden bahsetmişsiniz, eşinizin sizin güveninizi sarsacak ne tür davranışları oldu? Sürekli kandırıldığınızı düşündüren sebepler nelerdir? İlişkide sürekli bir tehdit var gibi hissediyor olmalısınız. Dilerseniz konuyla ilgili seans alabilir ve süreci beraber değerlendirebiliriz. Sevgiler. (2022-08-03 17:59:28)
  • Gizli ******
    Ben şuan esimle sorunlar yaşıyorum bu durum sinirlenmeme öfke kontrolü yaşamama sebep oluyor çocuğum 4 yaşında ve ben ona vakit ayirmada sıkıntı yaşıyorum ve ona nasıl yol izlemeli ve nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemiyorum sizce öncelikle izlemem ve destek almam gereken konu ne olmalı??? (Evlilik Problemleri Kategorisi)
    Merhaba, evliliğinizde ortaya çıkan problemler nelerdir? Siz çift olarak bu problemleri nasıl çözüyorsunuz? İlişkilerde barışma ve problem çözme aslında bambaşka iki farklı yöntem. Eğer ki eşinizle duygularınızı paylaşmayıp barışma yolunu tercih ediyorsanız bu durum sizin bir süre sonra öfke patlamaları yaşamanıza neden olabilir. Diğer yandan öfke davranışını geçmiş yaşantılar nedeniyle de yaşıyor olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz çökkün, öfkeli ve mutsuz duygu durumunuz çocuğunuza vakit ayırmanızı engelliyor olabilir. Bu nedenle öncelikle evlilik ve çift terapisi alanında destek veren bir uzmanla görüşmenizi, ardından bireysel mi çift olarak mı devam etmenizin sizin için daha faydalı olacağınızı konuşmanızı ve konuyla ilgili destek almanızı öneririm. Sağlıklı günler dilerim. (2022-08-03 18:05:08)
  • Çiğdem ******
    20 yıldır anksiyete için ilaç kullanıyorum.Terapi de aldım.Hiçbir faydasını görmedim.Şimdide erkek arkadaşımdan ayrıldım.Bitmesi gereken bir ilişkiydi ama çok kötü hissediyorum.Iç sıkıntısı yaşıyorum.Sürekli ağlıyorum.Zaten birini hayatımdan çıkarmakla ilgili hep sorunlarım oldu.Alkolik bir babam vardı.Anneme şiddet uyguluyordu.Sonra vefat etti.Kötü bir çocukluk geçirdim.Bu yüzden evlenmedim.13 yıldır hayatıma da kimseyi almamıştım.Bittiğinde bu durumla baş edemeyeceğjmi biliyordum.Ne yapmalıyım? (Kaygı Bozukluğu Kategorisi)
    Merhaba, güvenli ayrılıklar güvenli bağlanma ilişkileriyle mümkündür. Sizin için kötü olmasına rağmen sanırım sizi ilişkide tutan bir duygunuz vardı. Bu belki kaygılarınızı hafifletmesi olabilir, belki her ne olursa olsun o kişiyi kendiniz için güven merkezi olarak görmeniz olabilir. Bunu keşfetmek sizi biraz daha fazla tanımakla mümkün olacaktır. Diğer yandan kötü çocukluk deneyimleri de partnerle kurulan ilişkiyi belirler. Bir nevi kurduğumuz ebeveyn ilişkilerini, içsel modeller aracılığıyla, yakın ilişkilerimize taşırız. Bu nedenle nasıl bağ kurduğunuzu ve nasıl bu bağı sonlandırdığınızı konuşmak faydalı olacaktır. Elbette geçmişte deneyimlediğiniz olumsuz terapi süreci sizi psikolojik danışmanlığa karşı mesafeli yaklaşmanıza sebep olmuş olabilir. Ancak bahsettiğiniz durumlarla ilgili psikolojik destek almak sizin kendi kaygılarınızı daha fazla anlamlandırmanıza yardımcı olacaktır. Sağlıklı günler dilerim (2022-08-02 22:54:47)
  • Merve ******
    Merhabalar öncelikle cuma günü bir panik atak yaşadım bian da kalp çarpıntısı nefes darlığı nabız yüksekliği yaşadım sonrasında bütün vücudum uyuştu dudağım dilim karincalandi konuşamadim çok panik oldum daha öncede de ara ara ataklar yasamistim en kötüsüydu bu çok gergin ve herşeyin en kötüsünü düşünen biriyim bu konuda kendime engel olamıyorum ne nörolojik nede fiziksel bir sorunum yok bugün muayene oldum psikolojik destek almam gerektiği söylenildi ama açıkçası gidip yüz yüze görüşmek bile beni tedirgin panik ediyor (Kaygı Bozukluğu Kategorisi)
    Merhaba, anlattığınızdan anladığım kadarıyla bir hekim tarafından "panik atak" teşhisi ile yönlendirildiniz. Bu nedenle ifade ettiğiniz panik atak durumuna göre sizi yönlendirmeye çalışacağım. Panik bozukluğun bilişsel sürecinde bedendeki belirtilerin felaketleştirici şekilde yorumlaması yatar. Bu nedenle kişi fiziksel açıdan bir problem yaşayacağı inancıyla daha fazla kaygılanır, kaygısı arttıkça kontrolü kaybeder. Kontrol-kaygı süreci ise kişinin daha fazla bilişsel çarpıtma yaşamasını tetikler. Psikolojik danışma sürecinde detaylı bir öykünün alınması, empatik ve destekleyici bir yaklaşım, kişinin kendisine yönelik olumsuz inançların ortaya çıkarılması (duygu-düşünce-davranış mekanizmasının belirlenmesi) değişimin anahtar noktalarıdır. Yüz yüze terapi almak sizin için şu an uygun değilse eğer online terapi desteği de size bu konuda oldukça faydalı olacaktır. Panik bozukluk sürecinde online terapinin de faydalı olduğu ifade edilmektedir. Talep ederseniz sitemizde BDT ekolüyle çalışan bir uzmandan seans almanız size faydalı olacaktır. Unutmayın, panik bozukluk psikolojik destekle (eğer gerekli görülürse ilaçlı destekle) baş edilebilecek bir durumdur. Sağlıklı günler dilerim. (2022-08-01 19:54:16)
  • Ertuğrul ******
    Merhaba bir türlü cevabını bulamadım hastane hastane gezdim nefes yetmemesi adında bir sorunum var gün içinde derin nefes alma ihtiyacı defalarca oluyor aynı zamanda panik atak rahatsızlığı da var vücudumun her yerinde nabzımi hissediyorum dışardan da görülüyor nabız atışlarım özellikle karın bölgemde güm güm atıyor bigazimda kollarımda göğüs hastalıklarına gittim sorun yok kardiyoloji ye gittim sorun yok kolesterol hariç dahiliyeye gittim sorun yok KBB yebgityim sorun yok sadece uyku apnesi var ileri derecede (Diğer Kategorisi)
    Merhaba. Yaşadığınız şey bir kaygı nöbeti. Psikoterapi ile çözülecek bir sorun. Benden randevu alabilirsiniz. Sevgiler. (2022-08-04 16:34:01)
  • Su ******
    Panik atak sırasında kendime zarar vermekten korkuyorum. Psikiyatristim hastaneye sadece intihar teşebbüsüm olursa yatıcağımı söylüyor. Ama 11. Katta yaşıyorum yani bi teşebbüs olduğunda zaten hayatta kalmam. Daha iyi olduğum anlarda çok korkuyorum. Sanırım ölücem. (Panik Atak Yaşıyorum Kategorisi)
    Merhaba. Bir kaygı atağı yaşıyorsunuz. Psikoterapide kolayca hallolabilir bir sorundan bahsediyorsunuz. Benimle iletişime geçebilirsiniz seans için (2022-08-04 16:38:05)
  • Abdurrahman ******
    Sayın hocam oğlum yedi yaşında. 2 yıl önce ev değişikliği yaptık. yeni evde arkadaşsız kaldı, internet bağımlısı oldu. internette korku filmleri izledi. 2 ay önce interneti kestim. biraz oyuncaklara yöneldi. Ama çok saldırgan öfkeli sinirli biri oldu. insanlara vurmaya başladı. okulada gitmek istemiyor. ne yapmam gerekir (Öfke Problemi Yaşıyorum Kategorisi)
    merhaba çocuk ile çalışan bir uzmanla görüşünüz. Sağlıklı günler dilerim (2022-07-28 21:25:24)
Whatsapp